回首頁加入最愛網站導覽 
   
 
 
 
 
HOME > 我們的服務 > 國外脊髓傷友心情分享 > 詳細內文
國外脊髓傷友分享(六) 【2016/03/09】
※What was your greatest fear at first?
一開始你最害怕的是什麼?

1994年19歲時受傷 / 四肢癱瘓--Antonio

Losing my independence. I mean, I was an independent person before I got injured, and when that happened to me, I lost my independence, and I had to depend my mother, my brother and some of my friends—just for everything. And a lot of them, you know, eventually left my life so, you know, I was very shattered.

自己失去獨立。我的意思是,我在受傷前是一個獨立的人,而當這發生在我身上,我失去獨立性,只是每件事我不得不依靠我的母親,我的兄弟和我的一些朋友。而他們當中的有很多,你知道的,最後還是離開了我的生活,這讓我深受打擊。
相關連結:
檔案下載:
友善新世界季刊
友善大使講座
無障礙旅遊網
 
 
10361 台北市大同區民權西路136號16樓之6 TEL:02-2557-9060 FAX:02-2557-9070
Copyright © 2012 脊髓損傷協同團隊-財團法人脊髓損傷社會福利基金會